Svačiny s nápadem
Moderní svačiny nabízí mnohem více než pouhý chleba se sýrem a šunkou. Ze Švýcarska k nám navíc začíná pronikat nový trend svačin, tzv. smorging. Jeho podstatou je stůl zcela obložený kanapkami, pomazánkami a předkrmy, z nichž si každý vybere, na co má chuť.
První krok: Zdravé pečivo
Žitné. dmBio žitné toustové housky chutnají skvěle jen tak a ještě lépe, když je opečete a obložíte podle aktuální chuti. Obsahují velké množství vlákniny.
Křupavé. dmBio knäckebroty vyrobené ze žita a špaldy mají jedinečnou aromatickou chuť. Jsou vyrobené z čistě organických složek a jsou bohaté na vlákninu.
Proteinový. dmBio bílkovinový chléb se sójovým šrotem a bez laktózy obsahuje až 3,2násobné množství bílkovin a o 69 % méně sacharidů než tradiční žitný chléb.
Druhý krok: Pestré pomazánky
Orientální. dmBio pomazánka z čočky a zázvoru výborně chutná namazaná na pečivu, ale můžete ji použít také jako dip nebo na zjemnění omáček.
Jemná. dmBio jemná vegetariánská pomazánka je lehce kořeněná a vytváří absolutní chuťový zážitek.
Jahodová. dmBio jahodová zavařenina ze šťavnatých, na sluníčku dozrálých jahod se výborně hodí k namazání chleba, ale také na palačinky či do jogurtu a dezertů.
Třetí krok: Příloha, jak se patří
Sušená. dmBio rajčata byla sušena na slunci a poté naložena do oleje. Chuťově obzvláštní každou svačinku.
Na párty. dmBio olivy Kalamata zrály na slunci ve Středomoří, poté byly ručně sebrány a naloženy do roztoku s mořskou solí, což jim dodává specificky aromatickou chuť.
Na cesty. Pokud nemáte čas chystat si svačinu předem a čeká vás dlouhá cesta, přibalte si s sebou dmBio ovocnou tyčinku Superfood s datlemi, kokosem a chia semínky. Zaženete s ní hlad i chuť na sladké a dobijete tělo energií.